Schoonmaakdiensten

RUFO schoonmaakdiensten is door vele jaren praktijk-ervaring en het behalen van benodigde certificeringen, gegroeid is tot een schoonmaakorganisatie.

Ons bedrijf maakt schoonmaken lichter, sneller, schoner en duurzaam door middel van Smart Cleaning. Samen met onze leverancier zoeken we andere methodes, combineren we materialen en milieu vriendelijke producten op een slimme manier zodat het resultaat altijd schoon is en beter dan u gewend bent

Dagelijks werken onze medewerkers op een tal van projecten en verschillende locaties in de regio Zuid-Holland.

Ons werknemers zijn van vroeg in de ochtend tot laat in de avond bezig om de hoge verwachtingen waar te maken.

RUFO Schoonmaakdiensten blinkt uit in schoonmaken. We zijn geregistreerd houder van het Keurmerk Siev Nederland én VCA gecertificeerd, hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit. Afspraak is afspraak! Altijd bereikbaar via CleanIt, ons online systeem voor aanvragen en meldingen. En daarnaast is er elke maand persoonlijk contact.

Industriële Schoonmaak

Ook voor specialistisch reinigen kunt u bij RUFO Schoonmaakdiensten terecht. Dieptereiniging van keukenrestaurants, alg verwijderen rondom buitenzwembaden, gevelreiniging van kantoren en complexen, intensieve schoonmaak na een uitbraak van het norovirus in zorgcentra.

Wij hebben de juiste vakmensen, moderne apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen om zelfs hele lastige schoonmaakklussen voor u uit te voeren.

Intresse neem contact op

Gevelreiniging

Schone glazen gevels zijn hét visitekaartje van uw organisatie. Ook bewoners kijken graag door heldere ramen naar buiten.

De vakkundige glazenwassers van RUFO Schoonmaakdiensten werken handmatig op een ladder tot maximaal 12m. Met moderne apparatuur bereiken ze veilig nóg grotere hoogten tot 20 m. Onze glazenwassers hebben allemaal het VCA certificaat behaald. Het resultaat is schitterend!

Leer meer over gevelreiniging

Vloeronderhoud

Ook de schoonmaakbranche moet mee met het verduurzamen van de werkzaamheden, bij RUFO schoonmaakdiensten doen we hier natuurlijk aan mee,

dit doen wij onder meer door te werken met SMART en het leveren van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.


interesse? Neem contact op!

Glasbewassing

RUFO schoonmaakdiensten weet als geen ander dat een vakkundig gereinigd pand een meerwaarde heeft. Het draagt niet alleen bij aan een prettige leef- en werkomgeving, het geeft uw pand ook een goede en verzorgde uitstaling. RUFO schoonmaakdiensten werkt, voor uitvoering van authentieke glasbewassing, handmatig met emmer, spons, inzetter en wisser.

Osmose glasbewassing

Bij glasbewassing met osmose wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water.(osmose water) is leidingwater waaruit toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd Hierdoor en met speciale borstels wordt het vuil van ramen verwijderd en droogt na gebruik streep- en kleurloos op. De schoonmaakmethode gebruiken wij vaak als de locatie meerdere keren per jaar wordt bewassen, daarbij is deze aanbieding ook vaak een goedkoper alternatief, met een hoge kwaliteit.

Glasbewassing op grote hoogte

Ook op grote hoogtes is RUFO schoonmaakdiensten actief, wij bewassen onze locaties vanuit de hangbakken, en wanneer deze niet aanwezig zijn zetten wij de vrachtwagen hoogwerker in.

Samenwerking Brookland Noordwijk.

RUFO schoonmaakdiensten en Brookland zullen per 1 januari 2021 een samenwerking aan gaan voor het schoonmaakonderhoud. Dit project is door Brookland zelf ontwikkeld. Naast een grote supermarkt, die sinds de opening het paradepaardje van Dirk van den Broek is, bevinden zich diverse andere winkelketens in het pand. Het totale vloeroppervlak van de commerciële ruimtes overstijgt de 7.000 m². Daarnaast is er een groot aantal luxe woonappartementen ontwikkeld boven de winkelpanden.

Gemiva Swetterhage.

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig - ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. Zij dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen. Gemiva-SVG Groep is georganiseerd in negen regio’s. Die sluiten aan bij de indeling van gemeenten of samenwerkende gemeenten. RUFO schoonmaakdiensten is trotse schoonmaakpartner die Gemiva-SVG Groep ontzorgt in één van deze regio’s. Onze medewerkers maken dan ook met veel plezier en liefde woon en dagbestedingen dagelijks schoon.

VVE Steadion.

VVE Eigenaren Steadion kiest voor RUFO schoonmaakdiensten bv. In alle wooncomplexen van de VVE heeft de traditionele mop met emmer en sopwater plaatsgemaakt voor de Smart mop en spraymop van RUFO schoonmaakdiensten. Hiermee pakken RUFO en VVE Steadion de voorsprong in beleving, uitvoering, duurzaamheid en een constant hoge schoonmaakkwaliteit ! .

Floreo-kids.

RUFO schoonmaakdiensten en FloreoKids hebben hun samenwerking voor drie jaar verlengt. Onze schoonmaakwerkzaamheden voeren wij dagelijks uit op alle kinderdagverblijven in de gehele regio Leiderdorp. Het schoonhouden van ruimtes waar veel mensen over de vloer komen is belangrijk, maar nog belangrijker is dat bij kinderdagverblijven !! RUFO schoonmaakdiensten is dan ook erg blij met FloreoKids als jaren lange vaste opdrachtgever, waarbij wij dagelijks zorgen dat alle kinderdagverblijven schoon blijven, zodat alle kinderen veilig kunnen spelen en een schone omgeving.

Referenties

Met RUFO schoonmaakdiensten hebben wij jaren ervaring bij verschillenden grote klanten, hieronder vind u een selectie uit ons bestand.

Oneill Steadion