Projecttoezicht

Naast Schoonmaakdiensten hebben wij ook Projecttoezicht, onze huismeesters zijn goed opgeleid en doen er alles aan om een professionele dienst te leveren. Onze ervaringen bij verschillende projecten kunt u lezen in de onderstaande artikelen.

Dagelijks werken onze medewerkers op een tal van projecten en verschillende locaties in de regio zuid-holland.

Ons werknemers zijn van vroeg in de ochtend tot laat in de avond bezig om de hoge verwachtingen waar te maken.

RUFO projecttoezicht bv heeft al meerdere jaren opgeleide huismeesters in dienst die verantwoordelijke taken hebben voor o.a. het toezicht houden en op het naleven van de huisregels van diverse wooncomplexen en winkelcentra. De huismeester heeft sterke sociale vaardigheden, houdt van aanpakken en toont verantwoording voor zijn werkzaamheden. Onze huismeester houdt toezicht op uw complexen zoals het verloop van de dagelijkse facilitaire processen t.b.v. de wooncomplexen en parkeergarage, controleert, begeleidt en treedt als het moet corrigerend op richting facilitaire bedrijven, bewoners, bezoekers en derden. De huismeester is de spil op het wooncomplex en verzorgt het contact met diverse betrokken partijen, zoals Gemeentelijke instanties, bewoners en overige diensten en partijen. Als kwaliteit leveren en afspraken nakomen voor u als klant belangrijk zijn, dan kiest u zeker voor complete toezicht van RUFO projecttoezicht bv!

Westfield Mall Of The Netherlands.

Mode, eten & drinken, vrij tijd en ervaringen die zullen inspireren. Ontdek van superieure winkelontwerpen,kwaliteit en service. Iconische flagshipstores,inspirerende merken, nieuwe ontwerpers, lokale winkels en pop-ups: het zal het beste van het beste zijn. Alles op één bestemming. Dit is een bestemmingservaring die intrisiek deel uitmaakt van de lokale gemeenschap. Het is veel meer dan alleen een winkelcentrum. Dit wordt een ruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, verbinden, winkelen en gedenkwaardige ervaringen kunnen delen.

Onze Huismeesters van RUFO Projecttoezicht is op the Mall of the Netherlands dan ook een belangrijk gezicht in dit winkelcentrum ! Wij zorgen ervoor dat het winkelcentrum, parkeergarages, en overige openbare ruimtes er netjes uit zien. Wij zorgen dat de onderhoudswerkzaamheden juist worden uitgevoerd, en zijn bij calamiteiten het eerste aanspreekpunt.

Stadshart Zoetermeer.

Het Stadshart is het winkelcentrum in het centrum van Zoetermeer. Het Stadshart is in fasen tot stand gekomen doordat het oorspronkelijke dorp Zoetermeer in hoog tempo werd omgebouwd tot stad door nieuwe woonwijken te bouwen.

Ook bij stadshart Zoetermeer leveren wij onze diensten. Onze huismeesters staan ook hier klaar om hun taken uit te voeren. Met onze diensten houden wij de winkelomgeving netjes en prettig om als bezoeker rond te lopen.

Verrichten van kleine onderhoudswerkzaamheden.

De huismeester meldt kleine defecten aan de VvE beheerder. Indien mogelijk voert hij zelfstandig kleine reparaties uit. De huismeester ontvangt van opdrachtgever hiertoe een omschrijving van toegestane reparaties. Kleine reparaties kunnen o.a. betreffen:

Referenties

Voorbeelden van werkzaamheden

  • Reparaties aan hang- en sluitwerk
  • Reparaties aan verlichting etc.
  • Reparaties aan lekkages en verstoppingen
  • Klein timmerwerk
  • Verhelpen van elektrische storingen (vervangen van zekeringen is toegestaan tot en met 25 amp).

Referenties

Iedereen wil een schoon, heel en veilig wooncomplex Daar maakt RUFO Projecttoezicht zich hard voor. Wij als complexbeheerder- huismeesters zorgen ervoor dat het complex in de wijk schoon, heel en veilig blijft. Belangrijke waarden, want ze bepalen voor een groot deel het woongenot van de huurders en of kopers. Uiteindelijk willen wij dat alle bewoners een fijn thuis hebben.

Diplomering - Vakbekwaam

Wij vinden het van groot belang dat ons personeel gediplomeerd en kundig is, om deze reden investeren wij in het behalen van cursussen en certificeringen om onze werknemers de klant zo goed als mogelijk van dienst te laten zijn.